sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Shark Night 3D


Shark Night 3D (2011)
Ohjaus: David R. Ellis
Käsikirjoitus: Will Hayes, Jesse Studenberg
Näyttelijät: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Katharine McPhee, Joel David Moore, Donal Logue, Joshua Leonard, Sinqua Walls, Alyssa Diaz, Chris Zylka
Vuonna 2011 katsottu elokuva nro: 408
Pisteet: **
Lääkäriksi opiskeleva Nick (Dustin Milligan) lähtee kaverinsa Gordonin (Joel David Moore) kanssa viettämään viikonloppua rikkaan perheen tyttären, Saran (Sara Paxton) lomasaarelle Lousianan osavaltioon. Mukaan tulevat myös Malik (Sinqua Walls), tämän tyttöystävä Maya (Alyssa Diaz), alastonmallina toimiva Blake (Chris Zylka) ja seksikäs Beth (Katharine McPhee). Matkalla he törmäävät myös Saran ex-poikaystävään Dennisiin (Chris Carmack) ja tämän junttiystävä Rediin (Joshua Leonard). Paikallinen sheriffi Sabin (Donal Logue) ehtii myös tervehtiä heitä, ennen kuin nuoret pääsevät kittaamaan kaljaa ja vesihiihtämään. Pahaksi onneksi hai hyökkää Malikin kimppuun. Apua hakiessaan he joutuvat uudestaan hain hyökkäämiksi, sillä vesi tuntuu oikein kuhisevan niitä.
Varsin typerä kauhutrilleri, jossa olisi aineksia kivaan goreiluun ja paljaiden tissien ja perseiden näyttelyyn, mutta sen sijaan tarjoillaan lähinnä lapsille sopivaa PG-13 kiltteilyä ilman kunnon gorea ja paljaita tisseja ja perseitä. Final Destination 2, The Final Destination 3D, Cellular ja Snakes on a Plane elokuvat aiemmin ohjannut David R. Ellis on tehnyt elokuvasta hyvin paljon Final Destination elokuvia muistuttavan, mutta haihyökkäykset eivät kyllä ole läheskään yhtä kiinnostavia kuin tapaturmaiset kuolemat. Juonesta löytyy myös yllätyskäänne, mutta eipä sekään elokuvaa pelastanut.
Päärooleissa on Dustin Milligan ja Sara Paxton, joista Sara on kyllä varsin nätti bikineissä, mutta juuri muuta hyvää sanottavaa hänen roolisuorituksestaan ei löydy. Dustinista yritetään tehdä elokuvan sankari, mutta eipä mies oikein vakuuttanut. American Idolista suosioon noussut laulajanäyttelijär Katharine McPhee on erittäin seksikäs, mutta eipä häntäkään tässä osattu hyödyntää kunnolla. Tai no nähtiinpä hänet bikineissä, yläosattomissa takaapäin, istumassa kusella ja riisumassa alusvaatteisilleen. Eli jotain nähtävää pervoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti