tiistai 27. joulukuuta 2011

Tulossa: Naisvapaaottelija elokuvatähtenä


Steven Soderberghin ohjaaman toimintatrillerin Haywire pääosassa nähdään vapaaottelijana paremmin tunnettu Gina Carano. Maailman kolmanneksi parhaaksi naisten vapaaottelun raskaimmassa sarjassa rankattu Carano esittää elokuvassa CIA:n kouluttamaa freelance-agentti Mallory Kanea, joka huomaa tulleensa petetyksi ja joutuu pakenemaan virkavaltaa päästäkseen suojelemaan perhettään ja kostamaan pettureille.
Traileri ainakin lupailee varsin tiukkaa menoa. Gina Caranon taistelijankyvyistä ei ole epäselvyyttä, mutta miten hän pärjää näyttelijänä onkin sitten aivan toinen asia. Kameran edessä olemisesta hänellä on kyllä jo runsaasti kokemusta, joten tuskinpa ainakaan kovin pahasti epäonnistutaan siinäkään. Ohjaaja Steven Soderbergh hallitsee lajityypin kyllä varsin hyvin, mutta varsinainen toimintaohjaaja hän ei ole, tai hänellä ei ole nimenomaan taistelulajien kuvaamisesta juurikaan kokemusta. Nähtäväksi jää miten onnistuivat.
Gina Carano
Ja ihan pelkästään Gina Caranon varaan elokuvaa ei olla rakennettu, sillä muissa rooleissa nähdään liuta tunnettuja näyttelijöitä, kuten Ewan McGregor, Channing Tatum, Michael Fassbender, Michael Douglas ja Antonio Banderas. Elokuvan budjetti on 25 miljoonaa dollaria ja kuvaukset tehtiin Irlannissa ja Yhdysvalloissa vuoden 2010 aikana. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 20. tammikuuta 2012 ja Suomessa ilmeisesti 2. maaliskuuta.
Gina Carano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti