maanantai 27. helmikuuta 2012

Jack and Jill


Jack and Jill (2011)
Ohjaus: Dennis Dugan
Käsikirjoitus: Adam Sandler, Steve Koren
Näyttelijät: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes, Elodie Tougne, Rohan Chand, Eugenio Derbez, David Spade, Nick Swardson, Tim Meadows
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 66
Pisteet: ½
Kakkaa.
Jack (Adam Sandler) on menestyvä mainostoimiston johtaja Los Angelesissa, jolla on kaunis vaimo (Katie Holmes) ja kaksi lasta. Jackilla on myös kaksoissisko Jill (Adam Sandler mekossa), joka saapuu vierailemaan Bronxista Jackin ja perheen luokse kiitospäiväksi. Kaksoset eivät tule kuitenkaan toimeen, sillä Jack ei voi sietää siskoaan tämän tyhmien juttujen takia. Jack pahoittaakin Jillin mielen jälleen kerran ja vie hänet siitä hyvästä katsomaan koripalloa, jossa olisi tarkoitus saada myös näyttelijä Al Pacino (roolissa oikea Al Pacino) esiintymään paskaan mainokseen. Al tykästyykin yllättäen Jilliin, joten Jackin on kestettävä siskoaan pidempään kuin oli tarkoitus.
Ilmeisesti Adam Sandler haluaa tehdä maailman surkeimman elokuvan. Ei tämä aivan sellainen ole, mutta aika lähelle päästään. Täysin paska tekele, jonka juoni on vain tekosyy pistää Adam naisten vaatteisiin ja koittaa saada katsojat maksamaan moisesta, koska niin monet muutkin koomikkonäyttelijät ovat menestyneet näytellessään läskipuvuissa naisia. Tosin Adam unohti pistää sen läskipuvun päälle. Rahaa elokuvan tekemiseen kului 79 miljoonaa dollaria, josta Adam, Al ja Katie Holmes ovat varmastikin netonneet suurimman osan. No, tyhmät jenkit ovat elokuvaa katsonneet lähes saman summan verran, eli 74 miljoonan dollarin edestä ja maailmanlaajuisesti kassatuloja on tullut 143 miljoonaa dollaria.
Erittäin paska elokuva, jota ei voi suositella kenellekään jolla on aivotoimintaa päässään. Muut voivat käydä toki katsomassa. Itsellänikään sitä aivotoimintaa ei hirveästi näkynyt olevan kun kerran tämän katselin. No välillä on uhrauduttava katsomaan myös paskaa.

1 kommentti: