perjantai 10. helmikuuta 2012

Spy Kids 4 - Kaiken maailman aika


Spy Kids: All the Time in the World in 4D (Spy Kids 4 - Kaiken maailman aika) (2011)
Ohjaus: Robert Rodriguez
Käsikirjoitus: Robert Rodriguez
Näyttelijät: Jessica Alba, Rowan Blanchard, Mason Cook, Joel McHale, Jeremy Piven, Alexa Vega, Daryl Sabara, Danny Trejo, Belle Solorzano, Genny Solorzano, Ricky Gervais, Elmo
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 50
Pisteet: ½
Hyi helvetti.
Marissa Wilson (Jessica Alba) on OSS:lle työskentelevä vakooja, joka lopettaa vakoojahommat saatuan ensimmäisen lapsensa miehensä, vakoojametsästyksestä kertovaa tosi-tv-ohjelmaa juontavan Wilbur Wilsonin (Joel McHale) kanssa. Vuotta myöhemmin Marissa kutsutaan takaisin palvelukseen, kun Aikapitäjänä tunnettu rikollinen uhkaa tuhota maailman kadottamalla kaiken ajan. Vaaraan joutuvat myös Wilburin aiemmasta avioliitosta syntyneet lapset, piloja keksivä Rebecca (Rowan Blanchard) ja kuulohäiröinen Cecil (Mason Cook). Ja kun OSS:n aikuisvakoojat eivät pysty estämään Aikapitäjän aikeita, on Rebeccan ja Cecilin tartuttava toimeen ja estettävä maailmaa tuhoutumasta robottikoira Argonautin (äänenä Ricky Gervais) avustamana. Mukana menossa myös entiset Spy Kidsit, Carmen (Alexa Vega) ja Juni (Daryl Sabara) sekä Marissan pomo Danger D'Amo (Jeremy Piven).
Robert Rodriguez rahastaa lapsiperheitä tekemällä aina välillä tälläisiä kokoperheen komediaseikkailuja. Tätä aiemmin mies on tehtaillut kolme Spy Kids elokuvaa sekä The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D:n ja Shortsin, joita en ole nähnyt, mutta mikäli taso on samaa tasoa kuin tässä niin saavat kyllä jäädä suosiolla katsomatta. Tämänkin olisi voinut jättää katsomatta, sen verran noloa menoa oli. Mutta Robertille kaikki kunnia kun on keksinyt että voi tehdä välillä tälläisiä vähän aivotoimintaa vaativia tekeleitä ja saada niistä melkoisesti rahaa. Ja sitähän nämä nimenomaan tekevät, rahaa, olipa kuinka huonoja tahansa. Tai no, tämä neljäs osa on ollut aiempiin Spy Kidseihin nähden aika heikko menestys, samaa tasoa Sharkboy and Lavagirlin kanssa, joten Rodriguezin täytyy alkaa miettimään jotain uutta jos meinaa tälläisiä vielä tehdä lisää. Seuraavaksi mies on kuitenkin keskittymässä Machete Killsin tekemiseen.
Aivan hirveätä kuraahan tämä siis oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti