sunnuntai 22. tammikuuta 2012

A Very Harold & Kumar 3D Christmas

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (Extended) (2011)
Ohjaus: Todd Strauss-Schulson
Käsikirjoitus: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Näyttelijät: John Cho, Kal Penn, Neil Patrick Harris, Paula Garcés, Danneel Ackles, Thomas Lennon, Amir Blumenfeld, Danny Trejo, Elias Koteas, Patton Oswalt, Bobby Lee, Richard Riehle, RZA, Jake Johnson
vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 26
Pisteet: *
Ensimmäinen Harold & Kumar-leffa oli ihan mainio ja toinenkin osa oli vielä ihan katsottava. Tämä kolmas osa olikin jo sitten melkoisen paska.
Kumar (Kal Penn) on päästänyt itsensä huonoon jamaan sen jälkeen kun hänen tyttöystävänsä Vanessa (Danneel Ackles) jätti hänet joitakin kuukausia sitten. Mies asustelee edelleen samassa kämpässä kuin ennenkin, muttei ole siivonnut tai ajanut partaansa eron jälkeen. Samaan aikaan Wall Streetillä työskentelevä Harold (John Cho) yrittää järjestää vaimonsa Marian (Paula Garcés) isälle (Danny Trejo) parhaan joulun ikinä, jota varten hänen on vielä koristeltava tämän itsensä kasvattama joulukuusi keskiyöhön mennessä. Ystävykset eivät ole nähneet toisiaan useaan vuoteen ja Harold on jopa lopettanut pössyttelyn. Kumarin oven taakse ilmestyy lahjapaketti Haroldille, joten Kumar päättää lähteä viemään sitä ystävälleen. Perillä Kumar onnistuu kuitenkin polttamaan joulukuusen, joten heidän on lähdettävä metsästämään uutta kuusta tilalle. Matkalla tietysti tapahtuu kaikenlaista.
Väkinäisen oloinen jatko-osa, joka ei juurikaan naurattanut. Oikeastaan niin mitäänsanomaton elokuva, että vaikea keksiä edes mitään sanottavaa. Mukana aiemmasta osastu tuttu Neil Patrick Harris, joka yrittää vitsailla homoudestaan ja Jeesuksesta. Pikkutyttö kokeilee huumeita ja juoksee katossa. Saatana pysty edes kirjoittamaan arvostelua kun oli niin tylsää paskaa. Ja kaikenlisäks vielä 3D:tä. Tässä katsomassani pidennetyssä extended-versiossa oli sentään muutamat paljaat tissit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti