tiistai 14. elokuuta 2012

Traileri: Universal Soldier: Day of Reckoning

John Hyamsin ohjaama Universal Soldier: Day of Reckoning (joka kulkee myös nimellä Universal Soldier: A New Dimension) saa ensi-iltansa loppuvuodesta 2012. Universal Soldier-elokuvasarjan neljännessä osassa nähdään jälleen Jean-Claude Van Damme ja Dolph Lundgren, jotka ovat ottaneet yhteen aiemmin jo Täydellinen sotilas ja Universal Soldier: Regeneration elokuvissa. Van Damme näytteli myös paskassa Täydellisen sotilaan paluussa, joten mies on nähty kaikissa elokuvasarjan osissa. Mukaan on saatu tällä kertaa myös Scott Adkins. Juonikuvio vaikuttaa trailerin perusteella vähän erikoiselta kun muistelee aiempien osien juonia, mutta ihan kivan näköistä toimintaa näyttäisi ainakin olevan luvassa, joten juonesta viis.

4 kommenttia:

 1. Elokuvasarjaan onkin näköjään tehty myös osat Universal Soldier II: Brothers in Arms ja Universal Soldier III: Unfinished Business, joissa Van Dammea ei nähdä, mutta koska kyseessä on tv-elokuvat niin en niitä laskisi kyllä varsinaisesti viralliseen Universal Soldier-elokuvasarjaan. Imdb:kin laskee ne vain spin-offeiksi. Mitään kiinnostusta ei ole kyllä niitä katsella.

  VastaaPoista
 2. Hei, niissä ovat sentään Gary Busey ja Burt Reynolds, joten kyllä ne hauskempia ovat kun Täydellisen sotilaan paluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Universal Soldier: The Return kuuluu samaan sarjaan Highlander 2: The Quickeningin kanssa. Kumpiakaan leffoja ei virallisesti ole olemassa, heh.

   Poista
  2. Regenerationissahan tosiaan sivuutettiin tuo The Return kokonaan joten tulossa oleva osa on "virallisesti" siis vasta kolmas osa. Sekavaksi siis menee, mutta menköön. Ja joo, edes Buseyn ja Reynoldsin mukanaolo ei herätä kiinnostusta katsoa noita tv-leffoja. Jossain menee näköjään munkin raja, vaikka yleensä katson lähes mitä tahansa paskaa.

   Poista