sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

The Walking Dead Girls


The Walking Dead Girls (2011)
Ohjaus: Tyler Benjamin
Haastateltavat: George A. Romero, Bruce Campbell, Lloyd Kaufman, Linnea Quigley, Terry Alexander, John Amplas, Boyd Banks, Lilith Eve
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 97
Pisteet:
Huono dokumentti elokuvien stripparizombeista ja zombielokuvista ylipäänsä.
Zombielokuvat ovat olleet viime vuosina jälleen suosittuja ja valitettavasti sen seurauksena on tehty myös paljon paskoja zombielokuvia. Tämän dokumentin tekijät ovat vastuussa yhdestä niistä, Stripperland, jossa suurin osa maailman naisista muuttuu stripparizombeiksi. Moinen halpisleffa on luultavasti isomman luokan paskapökäle eli en sitä aio koskaan katsella. Mukaan siihen on haalittu näyttelemään myös kiljujakuningatar Linnea Quigley ja Troma-ohjaaja Lloyd Kaufman, joiden haastattelut kuullaan tässä dokumentissa. Muut haastattelut on kuvattu jonkun zombielokuvatapahtuman yhteydessä jollain paskalla kamerakalustolla. Ääneen pääsevät myös zombieohjaaja George A. Romero, The Evil Dead-tähti Bruce Campbell, The Evil Deadin naiskolmikko Ellen Sandweiss, Betsy Baker ja Theresa Tilly, Day of the Dead elokuvassa näytellyt Terry Alexander ja useissa Romeron elokuvissa näytellyt John Amplas. Välillä haastatellaan myös stripparizombikalenterissa poseeravia mallityttöjä, joiden älykkyysosamäärä lähentelee nollaa.
Dokumentin tekijöiden mielestä The Evil Deadin demonit ovat zombeja. Minun mielestä dokumentin tekijät ovat idiootteja. Romero, Campbell ja kumppanit vastailevat kysymyksiin sillä asenteella kuin zombielokuvatapahtumissa, eli eivät kovinkaan innostuneina, varsinkin kun kysymykset ovat tyyliin mikä on lempiruokasi? No kysyttiin sentään muutakin, mutta todellinen kauhuharrastaja ei tästä dokumentista saa irti oikeastaan mitään, paitsi mikä on Romeron lempiruokaa. Kokopitkään dokumenttiin ei ole ollut selvästikään tarpeeksi materiaalia, joten tekijät ovat haastatelleet tyhjäpäisiä mallityttöjä jotta saisivat kuvata heitä alusvaatteisillaan. Näille tehtävät kysymykset ovat tyyliin nopea vai hidas zombie, zombie vs vampyyri, lihaa vai aivoja? Välillä on käyty kuvaamassa myös zombiewalk-tapahtumaa koska siellä on paljon zombeiksi pukeutuneita tyttöjä. Ja koska The Walking Dead on juuri nyt suosittu tv-sarja niin dokumentin nimeksi on tietysti valittu The Walking Dead Girls, kuinka nerokasta. Ei kannata siis tuhlata aikaansa tämän paskan katsomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti