keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

The Scorpion King 3: Battle for Redemption


The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)
Ohjaus: Roel Reiné
Käsikirjoitus: Brendan Cowles, Shane Kuhn
Näyttelijät: Victor Webster, Krystal Vee, Bostin Christopher, Billy Zane, Ron Perlman, Temuera Morrison, Selina Lo, Kevin Ferguson, Dave Bautista
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 92
Pisteet: *
Paskaa halpisseikkailua.
Ensimmäinen Skorpionikuningas-elokuva oli ihan katsottava tekele, jossa pääosaa esitti jo Muumion paluussa samaa roolia esittänyt Dwayne "The Rock" Johnson. Skorpionikuningas – Soturin synty elokuvaa en ole nähnyt, mutta siinä nimiroolia esitti Michael Copon ja pahisroolissa nähtiin Randy Couture. Tässä kolmannessa osassa Skorpionikuningasta esittää hieman ulkonäöltään Dwayne Johnsonia muistuttava Victor Webster ja pahisroolissa nähdään halpisleffojen vakinäyttelijä Billy Zane. Taso on siis tullut edellisosastakin alemmas, ainakin budjetin suhteen. Edellinen osa kuvattiin sekin jo halvalla Afrikassa ja tämä taas on kuvattu Thaimaassa. Kuvauspaikka kyllä tarjoaisi ihan näytteviä maisemia ja halpoja extroja taustalle, mutta jostain syystä kumpaankaa ei osata hyödyntää. Muutamassa kohtauksessa nähtävät sotanorsutkin jätetään hyödyntämättä. Kuvauskin oli kammottavan sekavaa.
Elokuvan juonikuviota en jaksa edes kirjoittaa, koska se oli varsin olematon. Lähinnä seurataan kuinka Skorpionikuningas auttaa sorrettua kansaa taistelemaan pahuuden voimia hallitsevaa tyrannia vastaan. Tuskinpa ketään kiinnostaa. Victor Webster ei yllättäen ollut täysin paska pääroolissa ja Jack Blackia hieman muistuttava Bostin Christopher oli idioottimaisen huono sidekickin roolissa ja juuri siitä syystä aika hyvä. Krystal Vee oli ihan seksikäs vähissä vaatteissa. Elokuva siis tarjoili jotain viihdykettä kestonsa aikana, mutta siitä huolimatta en tätä missään nimessä voi suositella katsottavaksi. Paska leffa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti