maanantai 28. toukokuuta 2012

Osombie


Osombie (2012)
Ohjaus: John Lyde
Käsikirjoitus: Kurt Hale
Näyttelijät: Corey Sevier, Eve Mauro, Jasen Wade, Danielle Chuchran, William Rubio, Paul D. Hunt, Danny James, Matthew Reese
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 145
Pisteet: ½
Tylsä paska.
Joogaohjaaja Dusty (Eve Mauro) matkustaa Afganistaniin etsimään veljeään Derekiä (Jasen Wade), joka on vakuuttunut että Osama Bin Laden on vielä elossa, vaikka amerikkalaisjoukot hautasivat hänen ruumiinsa mereen. Derek on nimittäin salaliittoteoreetikko, joka menetti palomiestoverinsa syyskuun yhdennentoista päivän iskuissa ja haluaa kostaa Osamalle henkilökohtaisesti. Pian selviääkin että Derek on oikeassa, tosin Osama on oikeasti kuollut, mutta noussut kuolleista elävänä kuolleena ja kokoaa nyt terroristitovereidensa avustuksella zombiearmeijaa. Dusty kohtaa aavikolla NATO:n erikoisjoukon, joka auttaa häntä etsimään Derekin ja taistelemaan eläviä kuolleita vastaan. Lopulta Derekin on kohdattava Osama ja tuhottava hänet lopullisesti ennen kuin zombiet valtaavat maailman.
Haukotuttavan tylsä halpisleffa. Paskanjauhannan ohella elokuva sisälsi toki toimintaakin, mutta juuri niin huonosti tehtynä kuin tälläisissä halpisleffoissa on tapana. Luulisi Osama Bin Ladenin sisältävän zombieleffan olevan edes hitusen kiinnostavampi tapaus, mutta eipä kyllä ollut. Elokuvan ainut kiinnostava anti oli yhtä NATO:n erikoisjoukon jäsentä esittänyt Danielle Chuchran, joka pääsi tässä huitomaan zombeja palasiksi katana-miekalla. Se ei varsinaisesti ollut se kiinnostava anti, sillä nekin kohtaukset olivat melkoisen tylsästi toteutettuja, mutta Danielle selkeästi osaa käyttää katanaa ja se tästä jäi kiinnostavimpana asiana mieleen. Ihan nätti tyttö muutenkin. Mutta siis ihan paska leffa, en suosittele katsomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti