maanantai 26. joulukuuta 2011

Tulossa: Hannu ja Kerttu noidantappajina


Hansel and Gretel: Witch Hunters

Tommy Wirkolan ohjaamassa toiminnallisessa kauhukomediassa Hansel and Gretel: Witch Hunters Grimmin veljesten sadusta tutut Hannu ja Kerttu jahtaavat noitia ympäri maailmaa. Hannun ja Kertun rooleissa nähdään Jeremy Renner ja Gemma Arterton.
Famke Janssen
On kulunut viisitoista vuotta siitä, kun Hannu ja Kerttu löysivät piparkakkutalon. Nyt he ovat palkkionmetsästäjiä, jotka jahtaavat noitia työkseen. Augsburgin kylän pormestari palkkaa heidät tuhoamaan lähimetsässä piileskelevän noitayhteisön, jota johtaa Famke Janssenin esittämä Muriel-noita. Peter Stormare esittää kylän sheriffiä, joka yrittää myös jahdata noitia omalla tyylillään. Muiden noitien rooleissa nähdään Fritt vilt elokuvista tuttu Ingrid Bolsø Berdal sekä stunt-naisina parhaiten tunnetut Zoe Bell ja Monique Ganderton. Suomalaisnäyttelijätär Pihla Viitala nähdään myöskin elokuvassa Mina nimisen naisen roolissa.
Ingrid Bolsø Berdal
Norjalaisohjaaja Tommy Wirkola muistetaan kauhukomedia Død snøn ohjaajana, jossa natsizombiet tappavat norjalaisnuoria. Siispä ei kannata kuvitella tämän Yhdysvalloissa 2. maaliskuuta ensi-iltansa saavan kauhukomedian olevan yhtään sen realistisempi kuin natsizombeista kertova elokuvakaan. Alunperin Kertun rooliin oli ehdolla Diane Kruger, Eva Green ja Noomi Rapace, mutta Gemma Arterton sai siis lopulta roolin. Kuvaukset tehtiin vuoden 2011 aikana Saksassa ja budjetti oli melko huikeat 60 miljoonaa dollaria. Ohjaaja Wirkolan mukaan luvassa on runsaasti verta ja gorea, joten odotukset ovat aika korkeat.
Pihla Viitala
Päivitys: Elokuvan ensi-ilta on siirretty vuoden 2013 tammikuulle. Syyksi Paramount-studio sanoo elokuvan 3D-markkinoinnin kunnollisen rakentamisen ja Jeremy Renneriltä on tulossa pari isoa elokuvaa vuoden 2012 aikana, joten tämä elokuva kannattaa pistää ulos vasta niiden jälkeen. Nähtäväksi jää miten ensi-illan siirtäminen vaikuttaa elokuvan menestykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti