maanantai 26. joulukuuta 2011

Tulossa: Stallone palkkatappajana


Bullet to the Head

Sylvester Stallone näyttelee pääosaa Walter Hillin ohjaamassa toimintatrillerissä Bullet to the Head, jossa poliisi ja palkkatappaja yhdistävät voimansa voittaakseen yhteisen vihollisen. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 13. huhtikuuta 2012.
Bullet to the Head
Bullet to the Head perustuu samannimiseen sarjakuvaan, jonka ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 2010. Stallone esittää palkkatappaja Jimmy Boboa, jonka tappajapari tapetaan ja hän lyöttäytyy yhteen Sung Kangin esittämän poliisi Taylor Kwonin kanssa saadakseen tappajat kiinni. Luvassa on perinteisempää toimintarymistelyä, sillä ohjaaja Walter Hill on nimenomaan vanhan koulukunnan miehiä. The Warriors, Southern Comfort, 48 Hours, Another 48 Hours ja Red Heat ovat varsin tunnettuja ohjauksia häneltä. Stallone halusi Hillin ohjaamaan elokuvan ja saikin lopulta tahtonsa läpi. Alkuperäinen ohjaaja Wayne Kramer sai kenkää.
Thomas Janen piti alunperin näytellä toista pääroolia, mutta Walter Hillin kanssa projektiin mukaan tullut tuottaja Joel Silver halusi toiseen rooliin etnisen rodun edustajan ja sai tietysti tahtonsa läpi. Sung Kang korvasi siis Thomas Janen. Muissa rooleissa nähdään Game of Thrones sarjassa vakuuttanut Jason Momoa, viime vuosina lähinnä halpisleffoissa näytellyt Christian Slater, Lost sarjasta tuttu Adewale Akinnuoye-Agbaje ja useista sarjoista, kuten Alias ja L-koodi tuttu Sarah Shahi.
Jason Momoa
Elokuvan budjetti on 40 miljoonaa dollaria. Se kuvattiin kesällä 2011 New Orleansissa ja New Yorkissa. Stallone treenasi itsensä hieman normaalia hoikempaan kuntoon ja näyttääkin promokuvissa enemmän Demolition Manilta kuin Rambolta. Odotukset ovat aika korkealla, toivotaan että pystyvät ne myös lunastamaan. Vuonna 2012 tarjoillaan Stallonen faneille herkkua varsin runsaasti, sillä ensi-iltansa saa myös The Expendables 2.
Sarah Shahi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti