maanantai 26. joulukuuta 2011

Tulossa: Aivotonta laivanupotusta


Elokuvantekijöillä alkaa olemaan ideat vähissä kun täytyy tehdä elokuvia jopa lautapelien pohjalta. Peter Bergin ohjaamalla scifitoimintaelokuvalla Battleship ei tosin ole juurikaan mitään tekemistä alkuperäisen lautapelin kanssa, sillä juoni muistuttaa enemmän Battle Los Angelisia, jossa merijalkaväen sotilaat taistelivat avaruusolentoja vastaan. Tässä sotalaivasto kohtaa merestä esiin nousevan avaruusaluksen, jota vastaan joutuvat taistelemaan laivanupotusta.
Battleship
Pääosaa, Alex Hopperia elokuvassa näyttelee Taylor Kitsch, joka nähdään myös John Carterin roolissa tulevassa scifiseikkailussa John Carter. Liam Neeson nähdään elokuvassa amiraali Shanen roolissa ja True Blood sarjasta tuttu Alexander Skarsgård Alexin veljenä, Stone Hopperina. Alexin morsianta ja amiraali Shanen tytärtä Samia esittää isoista rinnoistaan tunnettu näyttelijämalli Brooklyn Decker. Alexin kaveria, asespesialisti Raikesia esittää laulajana paremmin tunnettu Rihanna. Sivuroolissa nähdään myös japanilaisnäyttelijä Tadanobu Asano.
250 miljoonaa dollaria maksanut elokuva piti valmistua jo tänä vuonna, mutta se saakin ensi-iltansa vasta vuonna 2012. Suomen elokuvateattereihin se saapuu 20. huhtikuuta 2012, Yhdysvalloissa ensi-ilta on jostain syystä vasta 18. toukokuuta. Aivotonta tehostetykitystä siis luvassa. Jos jotain positiivista sanottavaa täytyy keksiä, niin tämä ei sentään ole 3D-elokuva. Ja onhan ohjaaja Peter Berg aiemminkin tehnyt ihan kelpo aivottomia leffoja, joten kyllähän tämänkin varmasti kerran katselee.
Brooklyn Decker
Rihanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti