maanantai 3. syyskuuta 2012

Movie Monday #58 - Olosuhteet

Movie Monday kyselee ihanneolosuhteita elokuvien katselemiseen. No ainakin tällä hetkellä katselen elokuvia pääasiassa yksin kotona. LG:n 50-tuumaisesta plasmatelevisiosta on ihan mukava elokuvia katsella ja äänetkin kuuluvat vallan mainiosti viritinvahvistimen kautta kaiuttimista. Saa päättää pistääkö äänet lujalle vai vähän hiljemmalle. Istuimena on nojatuoli ja välillä tulee syötyä elokuvaa (tai sarjaa) katsoessa. Pahimmilla helteillä en elokuvia katso.

Teatterissa en kovinkaan usein käy. Isoin ongelma teatterissa käydessä on liian isolla olevat äänet, jotka säröytyvät melko pahasti. Potkua saa toki äänissä olla, mutta liika on liikaa. Johonkin 3D-näytökseen olisi tarkoitus mennä lähiaikoina, tai taitaa mennä kuitenkin joulukuulle jolloin Hobitti on tulossa ensi-iltaan.

Ihanteeseen palatakseni, olisihan se tietysti mukava katsella jonkun aivotoimintoja omaavan naisen kanssa yhdessä elokuvia ja jutellakin niistä jälkeenpäin. Katsoessa pidetään turvat pääosin kiinni.

4 kommenttia:

  1. Se on kyllä ärsyttävää jos joku koko ajan kommentoi tai ennakoi mitä elokuvassa tulee tapahtumaan... siksi katsonkin mielellään yksin tai jonkun tasavertaisen leffaa arvostavan kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järkevintä oliskin katsoa toisen kanssa vain elokuvia joita kumpikaan ei ole nähnyt tai jotka kumpikin on jo nähnyt. Isommalla porukalla sitten joku tosi tuttu elokuva, esim. Paluu tulevaisuuteen 1-3, Commando, Robocop, Road House, Väkivallan vihollinen 3, jne.

      Poista
  2. Mahtava tää sun blogi, tulee tirkisteltyä päivittäin täältä leffaehdokkaita tai uusia päivityksiä.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä tuosta viimeisestä kappaleesta. Kyllä leffan aikana hiljaa pitää olla. Isommalla porukalla tosiaan joku vanha tuttu tai totaalinen aivot narikkaan -leffa.

    VastaaPoista