tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hijacked


Hijacked (2012)
Ohjaus: Brandon Nutt
Käsikirjoitus: Declan O'Brien, Brandon Nutt, Scoop Wasserstein
Näyttelijät: Randy Couture, Dominic Purcell, Vinnie Jones, Craig Fairbrass, Tiffany Dupont, Gina Philips, Marla Malcolm, Ashley Cusato, Holt McCallany, Jay Huguley, John Michael Davis
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 190
Pisteet: ½
Puolitoista tuntia elämästä hukkaan.
CIA-agentti Paul Ross (Randy Couture) saa vihiä että kansainvälinen rikollisjärjestö suunnittelee kaappaavansa rikkaan liikemies Bruce Liebin (Craig Fairbrass) yksityislentokoneen ja nousee sen kyytiin. Samalla lennolla sattuu olemaan myös hänen ex-kihlattunsa Olivia (Tiffany Dupont). Paulin on lyöttäydyttävä yhteen Brucen turvallisuusvastaava Otton (Dominic Purcell) kanssa hoidellakseen vaaralliset rikolliset päiviltä korkealla lentävässä luksuslentokoneessa. Luvassa on tylsääkin tylsempää jutustelua, tappelua ja kieroilua.
Ääliömäisen huono toimintatrilleri, jonka ohjannut Brandon Nutt voisi katsoa edes yhden elokuvan nähdäkseen ettei hänellä ole mitään hajua mikä elokuva ylipäätään on. Lähinnä vain pornoelokuvissa näkee vastaavaa laahustavaa kerrontaa ja surkeaakin surkeampia näyttelijänsuorituksia. Hijacked oli siis kaikilta osa-alueiltaan ala-arvoista katsottavaa, jota ei voi suositella katsottavaksi missään tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti