torstai 29. syyskuuta 2011

Monte Carlo


318. Thomas Bezucha: Monte Carlo ***
Teinidraamakomedia.
Koulusta juuri valmistunut Grace (Selena Gomez) lähtee parhaan kaverinsa Emman (Katie Cassidy) ja vastahakoisen sisarpuolensa Megin (Leighton Meester) kanssa Pariisiin kesälomalle. Reissu osoittautuu kuitenkin fiaskoksi. Hotelli on halpa ja kiertoajelut liian kiireisiä. Eiffelin tornissa ollessaan kolmikko ei ehdi kiertoajelubussiinsa ja hakeutuvat sadetta pakoon hienostohotellin vessaan. Paikalle ilmaantuu myös rikkaan suvun hemmoteltu brittiläisperijätär Cordelia (Selena Gomez toisessa roolissa), joka näyttää aivan Gracelta.
Hotellin henkilökunta erehtyykin luulemaan Gracea Cordeliaksi ja tarjoavat kolmikolle yösijan hotellin sviitistä. Aamulla erehdys jatkuu ja tytöt huomaavat pian olevansa matkalla kohti Monte Carloa yksityislentokoneella. Perillä odottaa useita päiviä kestävä hyväntekeväisyystapahtuma ja tutustuminen Theoon (Pierre Boulanger), joka inhoaa ilkeää Cordeliaa, mutta alkaa tykätä Gracesta. Äitinsä kuolemaa vielä sureva Meg taas tutustuu australialaisnuorukaiseen (Luke Bracey) ja Emma rikkaaseen prinssiin (Giulio Berruti). Ongelmia aiheuttavat oikean Cornelian täti (Catherine Tate), Emmaa etsivä poikaystävä (Cory Monteith), vikateille joutuva arvokas kaulakoru joka pitäisi huutokaupata hyväntekeisyystapahtumassa sekä paikalle ilmaantuva oikea Cordelia.
Ihan mainio elokuva. Vaikka tykkäänkin katsella enimmäkseen kauhua, toimintaa ja muita miehisempiä leffoja, on välillä mukava päästää sisäinen teinityttö vapaaksi ja nauttia tälläisistä höpsöleffoista. Mitäs pahaa siinä on. Ja onhan näissä aina kauniita nuoria naisnäyttelijöitä, joita pääsee usein katselemaan varsin vähissä vaatteissa, jos ei sitä sisäistä teinityttöä itsestään löydäkään.
Tässä päärooli on annettu Justin Bieberin tyttöystävänäkin tunnetulle laulajalle, Selena Gomezille, joka on kyllä vielä turhan kokematon pitämään elokuvan kasassa. Siksipä hänen rinnalleen on laitettu kaksi hieman varttuneempaa ja kokeneempaa naisnäyttelijää ja sattumoisin molemmat ovat näytelleet teinisarja Gossip Girlissä. Katie Cassidy on kaksikosta tuntemattomampi. Leighton Meester on tuttu muistakin sarjoista kuin Gossip Girlistä kuten 24, Surface, House ja Entourage. Meno muistutti hieman The Sisterhood of the Traveling Pantsia, joka itseasiassa mainitaankin tässä elokuvassa ohimennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti