torstai 7. kesäkuuta 2012

Wanderlust


Wanderlust (2012)
Ohjaus: David Wain
Käsikirjoitus: David Wain, Ken Marino
Näyttelijät: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Alan Alda, Malin Akerman, Ken Marino, Joe Lo Truglio, Kathryn Hahn, Kerri Kenney, Lauren Ambrose, Michaela Watkins, Jordan Peele, Linda Lavin
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 152
Pisteet: *
Huono komedia hippikommuuniin muuttavasta avioparista.
George (Paul Rudd) ja Linda (Jennifer Aniston) ovat New Yorkissa asuva pari, jotka ostavat oman pienen, mutta kalliin asunnon keskustasta. Linda tekee dokumentteja ja yrittää myydä niitä huonolla menestyksellä. George taas käytännössä vastaa heidän elatuksestaan, mutta kun hän menettää työnsä, joutuvat he muuttamaan Georgen kusipäisen veljen (Ken Marino) nurkkiin Georgiaan. Matkalla sinne he yöpyvät tienvarsihotellissa, joka osoittautuu hippikommuuniksi. Molemmat ihastuvat paikan raikkauteen ja vapauteen. Georgen veljen luokse päästyään he päättävätkin palata hippikommuuniin ja liittyä siihen. Mutta pikkuhiljaa paikan todellinen meininki alkaa selvitä heille, joka ei ole etenkään Georgen mieleen. Ollakseen osana kommuunia heidän olisi jaettava kaikki omaisuutensa, mukaanlukien rakkaimpansa.
Tämä summaa aika hyvin jenkkikomedioiden nykytason. Äärimmäisyyksiin vietyjä loukkauksia jotka ovat olevinaan vitsejä, pössyttelyä, "roisia" nakuilua eli oikeasti ei näytetä juuri mitään, lisää pössyttelyä tai peräti trippailua, samat näyttelijät aina samanlaisissa rooleissa samanlaisilla juonilla, kakkahuumoria ja vitsejä joita toistetaan loputtomiin. Väsyttävää paskaa siis. Paul Rudd tuntuu olevan melkoisen työllistetty juuri tälläisten paskaleffojan parissa, kuten myös Jennifer Aniston. Justin Therouxia en tästä edes tunnistanut partansa alta, siinä oikeastaan elokuvan ainut yllättävä asia. Malin Akerman esittelee yleensä edes paljaita rintojaan tälläisissä elokuvissa, mutta eipä valitettavasti tehnyt niin tässä. Jennifer Anistonin huhuiltiin olevan tässä yläosattomissa ja niin hän olikin, tietysti mitään ei oikeasti siltä osinkaan näytetty. Jotain on saattanut jäädä kyllä leikkaamon lattiallekin, joten jos tämän välttämättä haluaa katsoa niin unrated-versiota kannattanee siinä tapauksessa odotella, siellä saattaa paljasta pintaa näkyä enemmän. Mutta en kyllä katsomista suosittele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti