sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

The Sitter


The Sitter (Unrated) (2011)
Ohjaus: David Gordon Green
Käsikirjoitus: Brian Gatewood, Alessandro Tanaka
Näyttelijät: Jonah Hill, Max Records, Ari Graynor, Sam Rockwell, J.B. Smoove, Landry Bender, Kevin Hernandez, Kylie Bunbury, Erin Daniels, D.W. Moffett, Jessica Hecht, Bruce Altman
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 70
Pisteet: *
Typerä komedia.
Koulusta erotettu Noah (Jonah Hill) asustelee äitinsä kanssa ja suostuu äitinsä mieliksi lapsenvahdiksi ystäväperheelle. Perillä odottaa kolme kakaraa, kaikesta ahdistuva Slater (Max Records), Paris Hiltonin kaltaiseksi julkkisbimboksi haluava ylimeikattu Blithe (Landry Bender) ja adoptoitu ongelmalapsi Rodrigo (Kevin Hernandez), joka tykkää räjäytellä pikkupommeja. Ongelmat alkavat kun Noah lupautuu hakemaan "tyttöystävälleen" Marisalle (Ari Graynor) huumeita sekopäähuumekauppias Karlilta (Sam Rockwell) ja ottaa kakarat mukaansa. Rodrigo pöllii Karlin huumeita, jotka pöllähtävät Noahin naamalle ja pian he ovatkin Karlille kymppitonnin auki. Öinen seikkailu ei tule ihan heti unohtumaan.
Tässäpä on pielessä lähes kaikki. Jonah Hill on ihan lupsakka kaveri, mutta ei kyllä onnistu tätä pelastamaan mitenkään. Tämän jälkeenhän Jonah laihtui melkoisesti, vaikea edes tunnistaa samaksi tyypiksi. Mutta tämä elokuva oli tosiaankin melkoisen paska, huumori on sitä tyypillistä pössyttelypaskanjauhantaa ja lapsien suusta kuultua vittua. Tai niin ainakin tässä katsomassani unrated-versiossa, jossa nähtiin myös paljaat rinnat yhdessä kohtauksessa aika pikaisesti. Juoni on kopioitu Ilta kaupungilla komediasta, jossa pääosaa esitti vuonna 1987 Elizabeth Shue. En muista olenko sitä nähnyt, tai ei ole ainakaan jäänyt erityisesti mieleen. Luultavasti parempaa katsottavaa kuitenkin kuin tämä.
Mutta koska tämä ei täysin paskapökäle lopulta ollut niin yksi täysi piste tälle on kuitenkin annettava. Aika lähellä pelkkää puolikasta pistettä kyllä oltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti