keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Something Borrowed


Something Borrowed (Rakkaus lainassa) (2011)
Ohjaus: Luke Greenfield
Käsikirjoitus: Jennie Snyder
Näyttelijät: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams, Geoff Pierson, Jill Eikenberry
Vuonna 2011 katsottu elokuva nro: 347
Pisteet: *
Halvan oloinen romanttinen draamakomedia.
Lakinaisena työskentelevä Rachel (Ginnifer Goodwin) ja Darcy (Kate Hudson) ovat olleet lapsista asti parhaita ystäviä, joita ei erota mikään. Darcy on menossa pian naimisiin ja Rachel on tietysti morsiusneitona. Darcy järjestää Rachelin 30-vuotissynttäreiden kunniaksi juhlat, paikalla on myös kaksikon lapsuudesta asti tuntema Ethan (John Krasinski), Ethania metsästävä Claire (Ashley Williams), naisia kaatava ja Rachelin perään oleva Marcus (Steve Howey) sekä Darcyn sulhanen Dex (Colin Egglesfield), jonka kanssa Rachel kävi lakikoulua. Illan päätteeksi Rachel ja Dex päätyvät vielä kahdestaan baariin ja Rachel erehtyy kertomaan, että oli ihastunut Dexiin kouluaikana. Yllättäen Dex ilmoittaa myös olleensa ihastunut Racheliin ja he suutelevat, päätyen Rachelin luokse rakastelemaan. Aamulla he katuvat tekoaan eivätkä aio antaa sen toistua, mutta huomaavat pian etteivät voi olla erossa toisistaan. Heidän on päätettävä uskaltaako olla yhdessä vaiko jatkettava kuten ennenkin.
Hämmästyttävää kyllä, tämän elokuvan tekemiseen on onnistuttu tuhlaamaan 35 miljoonaa dollaria. Mihin raha on mennyt? Ilmeisesti näyttelijöiden palkkoihin, muutamiin kalliisiin kuvauspaikkoihin tai sitten tuottaja on tuhlannut huoriin ja huumeisiin. Ainakaan itse elokuvassa tuota rahamäärää ei näy, kyseessä oli nimittäin lähinnä tv-elokuvalta tai halvalta tv-sarjalta näyttänyt tekele. Ohjaaja Luke Greenfield on aiemmin ohjannut komediat The Animal ja The Girl Next Door, jotka olivat myös melko halvan näköisiä, mutta ne olivat sentään jossain määrin hauskoja. Jälkimmäisessä oli tietysti mukana myös seksikäs Elisha Cuthbert, joka on aina plussaa. Tämä elokuva ei missään vaiheessa onnistunut naurattamaan, eikä romantiikastakaan juurikaan ollut tietoa. Lähinnä yritettiin kertoa että on ihan okei panna parhaan kaverin sulhasta jos oikeasti rakastaa häntä. Ginnifer Goodwin on ihan söpö nainen, mutta ei hänestä tunnu olevan yksistään kannattelemaan elokuvaa. Kate Hudson oli lähinnä ärsyttävä. John Krasinski yritti ihan tosissaan näytellä, mutta kun elokuva oli paska niin minkäs yksi mies sille mahtaa vaikka kuinka hyvä olisi.
Olisi saanut jäädä katsomatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti