tiistai 1. marraskuuta 2011

The Roommate


The Roommate (2011)
Ohjaus: Christian E. Christiansen
Käsikirjoitus: Sonny Mallhi, Nick Bylsma, Chris Bylsma, Richard Robertson
Näyttelijät: Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles, Billy Zane, Frances Fisher, Tomas Arana, Matt Lanter
Vuonna 2011 katsottu elokuva nro: 355
Pisteet:
Muotisuunnittelua opiskeleva Sara (Minka Kelly) muuttaa yliopiston kampukselle asumaan ja saa huonetoveriksi taideopiskelija Rebaccan (Leighton Meester). Samalla Sara ystävystyy Tracyn (Aly Michalka) kanssa ja alkaa tapailla rumpalipoika Stepheniä (Cam Gigandet). Riesana on myös ex- poikaystävä Jason (Matt Lanter), joka soittelee Saralle yhtenään, vaikka he ovat eronneet. Rebecca haluaa pakkomielteisesti olla Saran paras ystävä. Tai paremminkin sisko, Sara nimittäin menetti isosiskonsa Emilyn ollessaan 9-vuotias ja Rebecca haluaa täyttää tuon paikan Saran sydämessä. Hän alkaa erottaa Saraa uudesta ystävästään Tracystä ja poikaystävä Stephenistä, keinoilla millä hyvänsä. Sara alkaa kuitenkin tajuta että jokin on vialla.
Pinnallinen teinitrilleri. Minka Kelly on tylsistyttävä Saran roolissa, eikä hänen uutta poikaystävää esittävä Cam Gigandetkaan paljon muuta tarjoa kuin haukotuksia ja saman hymyirvistyksen joka kohtauksessaan. Aly Michalka esitteli napaansa suihkukohtauksessa. Leighton Meester sentään nosti elokuvan tasoa hieman hullun Rebeccan roolissa, mutta ohjaaja eikä käsikirjoitus saa hänestäkään lopulta oikein mitään irti. Muissa rooleissa Danneel Ackles Saran lesboystävä Irenenä, Tomas Arana ja Frances Fisher Rebeccan vanhempina sekä itsekin psykoroolissa 90-luvulla Dead Calm elokuvassa nähty Billy Zane Saran pervona muotiopettajana. Parempia psykopaattileffoja tehtiin 90-luvulla, joita kannattaa katsoa mieluummin kuin tämä tylsä tekele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti