perjantai 17. elokuuta 2012

Polttarittaret


Bachelorette (Polttarittaret) (2012)
Ohjaus: Leslye Headland
Käsikirjoitus: Leslye Headland
Näyttelijät: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, James Marsden, Rebel Wilson, Adam Scott, Kyle Bornheimer, Hayes MacArthur
Vuonna 2012 katsottu elokuva nro: 209
Pisteet: *
Becky (Rebel Wilson) on menossa naimisiin ennen Regania (Kirsten Dunst), Katieta (Isla Fisher) ja Genaa (Lizzy Caplan), jotka ovat olleet ystäviä jo kouluajoista lähtien ja pitäneet yhteyttä siitä asti. Nyt he saapuvatkin kaikki Beckyn häihin ja ennen kaikkea juhlimaan polttareita. Kolmikko pilkkasi läskiä Beckyä jo kouluaikoina eivätkä voi uskoa että hän on menossa heitä ennen naimisiin komean miehen kanssa. Yöllä kokaa ja viinaa vedettyään he keksivät piloillaan pukea Beckyn hääpuvun päälleen koska siihen mahtuu kaksi laihaa lutkaa yhden sijaan ja onnistuvat repäisemään sen piloille. He lähtevät yöhön etsimään ratkaisua ongelmaan ja päätyvät siinä samalla myös ratkomaan omien elämiensä ongelmia ja siinä sivussa myös vetämään lisää kokaa ja viinaa sekä panemaan miesten kanssa.
Teki pahaa katsella Kirsten Dunstia tälläisessä elokuvassa. Hänhän on myöntänyt sairastavansa masennusta ja vaikutti tässä kyllä ilmeistä päätellen olevan miltei itsemurhan partaalla. Sen verran paskasta elokuvasta oli kyse. Idea on varastettu Kauhea kankkunen elokuvasta ja muutettu miehet vain erittäin vähäjärkisiksi naisiksi. Vuotta aiemmin valmistunut Morsiusneidot on lähtökohdiltaan myös hiukan samanlainen, mutta käsittääkseni tämän käsikirjoitus on tehty ensin, joten sitä ei oltu varsinaisesti tässä kopioitu. Hirveästi mitään positiivista sanottavaa tästä elokuvasta en keksi, paitsi että loppu ei ollut aivan niin paska kuin alku. Teinitytöille tämä on toisaalta ihan hyvä opetusvideo siitä minkälaiseksi ei kannata tulla isona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti