lauantai 19. tammikuuta 2013

So Undercover


So Undercover (2012)
Ohjaus: Tom Vaughan
Käsikirjoitus: Steven Pearl, Allan Loeb
Näyttelijät: Miley Cyrus, Jeremy Piven, Mike O'Malley, Joshua Bowman, Lauren McKnight, Eloise Mumford, Megan Park, Kelly Osbourne, Alexis Knapp, Brittney Alger, Autumn Reeser
Vuonna 2013 katsottu elokuva nro: 9
Pisteet: **
Sopivaa paskaa aivojen nollaamiseen.
Molly Morris (Miley Cyrus) päätti jättää koulun kesken ja ryhtyä yksityisetsiväksi poliisivoimista potkut saaneen isänsä Samin (Mike O'Malley) kanssa. He jahtaavat lähinnä pettäviä aviopuolisoita. Eräänä päivänä FBI-agentti Armon (Jeremy Piven) ottaa Mollyyn yhteyttä ja ehdottaa työkeikkaa, josta saisi isommat rahat kuin pettäjämiesten vakoilemisesta. Tarkoitus olisi soluttautua collegeen ja pitää silmällä mafiapomoa vastaan todistavan kirjanpitäjän tytärtä Alexia (Lauren McKnight), jolla saattaa olla hallussaan tärkeitä todisteita ja mahdollisesti myös tappaja perässään. Koulumaailma on kuitenkin karskisti käyttäytyvälle, mopolla ajavalle ja aseita rakastavalle Mollylle vieras maailma, joten hänen on pistettävä parastaan jos meinaa saada selville kuka koulun oppilaista tai opettajista voisi olla Alexin perässä. Harmina on myös sisarkunnan johtaja Sasha (Eloise Mumford) ja tämän lakeijat (Megan Park, Alexis Knapp ja Brittney Alger).
Aikapitkälti niin huono kuin odotukset antoivat olettaa. Eli suht sopivaa katsottavaa jos haluaa nollata aivonsa. So Undercoverin kuvaaminen aloitettiin jo vuoden 2010 lopulla ja kuvaukset saatiin valmiiksi vuonna 2011. Teatterilevitykseen elokuva saapui vasta joulukuun alussa 2012 ja sitä on esitetty teattereissa vain kuudessa maassa. Yhdysvalloissa elokuva saapuu suoraan videolevitykseen helmikuun alussa. Poptähti Miley Cyrus ei siis ole tarpeeksi iso nimi ainakaan valkokankaalla, jotta hänen tähdittämänsä komedia päätyisi kunnon levitykseen. Mileyn edellinen elokuva LOL sai sekin vain rajatun levityksen teattereissa Yhdysvalloissa ja sekin ilmeisesti vain sen takia koska sopimuksessa oli erikseen määrätty että sen pitää pyöriä myös teattereissa. Mutta kyllähän Mileytä ihan mielellään katselee, ainakin vähissä vaatteissa jos ei muuten. Mukana myös Kelly Osbourne Mollyn huonekaverina ja Autumn Reeser muoti- ja käytösneuvojana.

1 kommentti:

  1. vaikuttaa juuri sellaiselta sunnuntai-illan krapulaleffalta

    VastaaPoista